Dezmembrari Tomesti - acasa
Reciclare inseamna protejarea mediului!

Contact rapid
Tel:
0740 133 511

www.autorutier.ro

Site de informatii din domeniile auto si rutier. Vanzari, inchirieri, scule si echipamente, masini, utilaje, piese auto, transport colete, etc.

www.service-uri.ro

Service-uri auto si numai, ateliere speciale, strungarie, sudari in aluminiu, reparatii electronice, garantii, mentenanta, etc

www.rotari.ro

Toti rotarii la un loc! Service-uri roti, vulcanizari, distribuitori jante si anvelope, hoteluri de anvelope, echpament vulcanizare, etc.

www.tractaridepanari.ro

Tractari auto, depanari auto, transport autoturisme din strainatate sau din tara ori pe plan local cu autoutilitara speciala.

www.deziasi.ro

Site cu anunturi de piese auto din Iasi si imprejurimi, cu vedere larga in comercializarea corecta a pieselor auto de orice fel.

www.promotiipieseauto.ro

Site de prezentare a promotiilor de piese si accesorii auto a diferitelor magazine online cu aceasta specialitate.

www.lapiese.ro

Site cu anunturi de piese din domeniul auto, dar si din alte categorii de interes, cu posibilitate de postare libera.

www.dispeceratdepanari.ro

Site de prezentare firme de tractari si depanari auto din romania

www.deziasi.ro

Prezentare piese auto din dezmembrari autoturisme si autoutilitare.

Despre rotari

De cand cea mai mare inventie a dat usurinta si rapididate transportului, omenii au inceput sa aiba din ce in ce mai mult nevoie de rotari, care de-a lungul timpului au dezvoltat de la rotitele din ceasuri pana la rotile de avioane, trenuri, sau rotile ce invart senilele marilor excavatoare, dar cel mai des ale masinilor noastre cu care ne deplasam zi de zi. De la rotile de car, caruta, trasura, o continua dezvoltare tehnica ne aduce azi in fata unor sisteme complexe precum anvelope de mare presiune, pneuri de iarna, rulmenti cu ABS, sau jante de aliaj ce ne stilizeaza masinile. In spatele acestor realizari din totdeauna au stat cei mai icusiti rotari, impartindu-si contributiile ca ingineri, mecanici, vulcanizatori, sau inovatori de echipamente speciale pentru prelucare si intretinere a rotilor.